Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Perigord saltsaz betetako galeperrak
14:24
Osagaiak
  • Galeperra 8
  • Tipula 250 g
  • Barrengorria 150 g
  • Serrano urdaiazpikoa 50 g
  • Foie-grasa 50 g
  • Esnea 0,1 L
  • Arrautza 1
  • Kuiatxoa 250 g
  • Moldeko ogia 4
  • Galeper-arrautza 4
  • Fino ardoa 200 ml
  • Boilurra
Prestaketa

Hasteko, kuiatxoa sueztitu behar da, moldeko ogia txikitu eta galeper-arrautza gehitu. Guztia irabiatu beharra dago eta Fino ardoa bota behar da. Gero boilurrarekin bete behar da.

Bestetik, galeperrari hezurrak kendu behar zaizkio eta labean 10 minutuan zehar mantendu.

Azkenik, osagai guztiak platereratu behar dira.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena