Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Entrekota Tresviso gaztarekin
13:17
Osagaiak
  • Behiki-solomoa 1 kg
  • Baratxuri-atalak 1
  • Pikillo piperra 12
  • Oliba-olioa 1º-koa 150,00 ml
  • TRESVISO gazta 120,00g
  • Esne-gain likidoa 0,40 l
  • Lekak 100 g
  • Kuiatxoa 400 g
  • Azenarioa 600 g
  • Tipulatxa
Prestaketa

Barazkiak eta kuiatxoa zatitu eta bestetik entrekota erre behar da plantxan, gero ebaki, garreztatu eta guztia konfitatu behar da.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena