Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Zapo- eta bieira-broxeta amerikar saltsarekin
18:04
Osagaiak
  • Zapoa 720 g
  • Bieirak 8
  • Barrengorria 150 g
  • Piper berdea 150 g
  • Piper gorria 200 g
  • Azenarioa 100 g
  • Patata 200 g
  • Perrexil-sorta c/s
  • Tipula 400 g
  • Azenarioa 600 g
  • Porrua 4
  • Frijitzeko tomatea 400 g
  • Ganba arrosa 400 g
  • Arroza 400 g
  • Brandya 0,20 l
  • Arrain-fumeta
Prestaketa

Zapoa eta bieirak plantxan jarri behar dira. Bestetik, barrengorria, piper berdea, piper gorria eta beste osagaiak ebaki eta egosi egin behar dira. Dena salteatu etra gainetik bota behar zaio Zapo eta bieirei.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena