Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Zapo txikia parrilan
17:41
Osagaiak
  • Zapoa
  • Baratxuria
  • Cayennea
  • Perrexila
  • Patata
  • Oliba-olioa
  • Sagardo-ozpina
  • Gatza

Bideoak (1)

Prestaketa

Hasteko, kendu azala zapoari eta bota gatza. Gero, egin parrilan lehenik aurkeztuko dugun aldean egosketa puntua hartuz. Haragiak urtsu geratu behar du.

Parrilatik ateratakoan, banatu partzialki trontzoak eta isatsa, ebaki batzuk eginez, eta bota zurrusta bat sagardo-ozpin.

Bestetik, zartagin batean baratxuri laminak gorritu behar dira Cayennearekin oliba-oliotan, eta bota zapo txikiaren gainetik.

Loditu egin behar da arrainaren zukua, ozpina eta olio errea.

Aurkezteko arraina azpil luzanga batean olio errearekin eta perrexil xehatuarekin, eta lagundu panadera patatekin.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena