Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Hasteko, kendu azala zapoari eta bota gatza. Gero, egin parrilan lehenik aurkeztuko dugun aldean egosketa puntua hartuz. Haragiak urtsu geratu behar du.
Parrilatik ateratakoan, banatu partzialki trontzoak eta isatsa, ebaki batzuk eginez, eta bota zurrusta bat sagardo-ozpin.
Bestetik, zartagin batean baratxuri laminak gorritu behar dira Cayennearekin oliba-oliotan, eta bota zapo txikiaren gainetik.
Loditu egin behar da arrainaren zukua, ozpina eta olio errea.
Aurkezteko arraina azpil luzanga batean olio errearekin eta perrexil xehatuarekin, eta lagundu panadera patatekin.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa