Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Eperrak eskabetxean onddoekin
13:10
Osagaiak
  • Eper bi
  • Ardo zuria litro bat
  • Ozpina litro bat
  • Oliba olioa litro bat
  • Tipula gorri 2
  • Pimienta beltz pixka bat
  • Onddoak 200gr
Prestaketa

Hasteko, eltze batean olioa, ardo zuria eta ozpina kantitate berean jarri behar dira. Gero, bertara tipula gorria juliana erara moztuta eta baratxuria gehitu.

Bestetik, ondo lumatuta eta garbituta dauden eperrak zartagin batean markatuko ditugu eta bertara gehituko ditugu, su txikian eta bi orduz bertan mantenduz.

Beste zartagin batean onddo laminatuak egingo ditugu eperrak hornitzeko.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena