Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Laponiako elur-oreina
15:30
Osagaiak
  • Elur oreina 300gr
  • Boilur (trufa) bat 20gr
  • Onddoak 200gr
  • Oliba olioa
  • Eskama gatza

Bideoak (1)

Prestaketa

Hasteko, zartagin batean elur-orein haragia markatu behar da, kanpotik kixkortuz baina barrutik gordin eta bero mantenduz.

Bestetik, beste zartagin batean onddo eta trufa laminatuak trufa oliotan egin. Bukatutakoan, hauekin elur-orein haragia hornitu behar da.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena