Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Kobe idi-txuleta
Osagaiak
  • Txuleta bat (500gr)
  • Cherry tomate txorta
  • Banbu kimuak
  • Oliba olioa
  • Eskama gatza
Prestaketa

Hasteko, txuleta labe batean epeltzen jarri. Epeldutakoan, plantxan azala kixkortu eta atera egin behar da.

Gero, txuleta zatitu eta hornigai legez aurrez konfitatutako tomate eta banbu kimu batekin plater batean zerbitzatu.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena