Errezetak bigarren platerak



Bideoak (1)
Hasteko, atuna laminatu eta plater batean utzi behar da. Utzitako atun gorri zati bat plantxan erre, azala kixkortu egin behar da baina barrua gordin eta bero mantenduta. Gero, salteatutako alga batzuk gainean jarri itzazu.
Bukatzeko, lehenago laminatutako atuna platera inguratzen jarri eta zerbitzatu.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar