Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Ahate azpizuna, porto saltsarekin eta foie izozkiarekin
10:57
Osagaiak
  • Ahate-azpizuna 1
  • Ardo beltza
  • Esne-gaina, brick 1
  • Foie-izozkia
  • Porto ardoa
Prestaketa

Hasteko, Porto saltsa egingo dugu, ardo beltza, Porto ardoa eta tipula zati bat erabiliz. Erdira urritzen denean, esne-gaina gehituko diogu, eta berriz ere erdira urritzen utziko dugu. Bestalde, azpizuna plantxan egingo dugu, eta saltsa botako diogu gainetik. Azkenik, foie-izozkiaren bolatxo bat jarriko diogu gainean.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena