Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Txekor buztana, sagar purearekin eta gaztainarekin
14:46
Osagaiak
  • Txekor-buztana, 3-4 puska
  • Azenarioa
  • Tipula
  • Baratxuria
  • Erramu-hostoa
  • Ardo beltza
  • Sagar bat
  • Azukrea
  • Gaztainak
Prestaketa

Hasteko, baratxuria, tipula eta azenarioa oliotan gozatzen jarriko ditugu. Ondoren, txekor-buztana gehituko diogu. Beste alde batetik, sagar-purea egingo dugu sagarra, azukrea eta ura erabiliz. Bitartean, gaztainak labean erreko ditugu pixka bat, azala kendu ahal izateko, eta isatsari botako dizkiogu gero.

Pare bat orduren buruan, eta isatsa eginda dagoela ikusitakoan, haragi-puskak aterako ditugu, eta irabiatu egingo ditugu barazkiak.

Platerera ateratakoan, sagar-purearekin eta gaztainekin lagunduko dugu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena