Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Hasteko, baratxuria, tipula eta azenarioa oliotan gozatzen jarriko ditugu. Ondoren, txekor-buztana gehituko diogu. Beste alde batetik, sagar-purea egingo dugu sagarra, azukrea eta ura erabiliz. Bitartean, gaztainak labean erreko ditugu pixka bat, azala kendu ahal izateko, eta isatsari botako dizkiogu gero.
Pare bat orduren buruan, eta isatsa eginda dagoela ikusitakoan, haragi-puskak aterako ditugu, eta irabiatu egingo ditugu barazkiak.
Platerera ateratakoan, sagar-purearekin eta gaztainekin lagunduko dugu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa