Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Hasteko, arkume-hazinguruinak 24 ordutan izotza duen uretan mantendu behar dira; 8 orduro ura aldatu behar zaie. Ondoren, salteatu, ogi-birrinduarekin nahastu eta frijitu egin behar dira.
Bestetik, onddoak ebaki behar dira. Gero, baratxuri zati bat bota, eta piper tira batzuk jarri behar zaizkio gainean.
Zerbitzatzerako orduan, lehenik, haziguruinak jarri behar dira plater batean, eta, gainetik, onddoak bota.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa