Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Haziguruin salteatuak onddoekin
18:58
Osagaiak
  • Arkume-haziguruinak
  • Ogi birrindua
  • Gatza
  • Onddoak
  • Baratxuria
  • Piperra
  • Patata
  • Esnea
  • Olioa
Prestaketa

Hasteko, arkume-hazinguruinak 24 ordutan izotza duen uretan mantendu behar dira; 8 orduro ura aldatu behar zaie. Ondoren, salteatu, ogi-birrinduarekin nahastu eta frijitu egin behar dira.

Bestetik, onddoak ebaki behar dira. Gero, baratxuri zati bat bota, eta piper tira batzuk jarri behar zaizkio gainean.

Zerbitzatzerako orduan, lehenik, haziguruinak jarri behar dira plater batean, eta, gainetik, onddoak bota.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena