Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Azpizuna hirugihar eta gazta hostopilarekin
Osagaiak
  • Azpizuna
  • Milorria
  • Foie-saltsa
  • Gazta
  • Patata
  • Foie freskoa
  • Nata likidoa
Prestaketa

Hasteko, gazta, hirugiharra eta patata xerra finetan ebaki behar dira eta bata bestearen gainean hainbat geruzatan jartzen joan. Dena 180 gradutan labean sartu 40 minutuz. Gero, foie salteatu eta bestetik, esnegain likidoa eta patata egosia, termomixetik pasatu eta iragazi.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena