Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Zuri eta beltza
19:56
Osagaiak
  • Bildotsaren odol egosia (beltza)
  • Bildotsaren hertzeak
  • Bildotsaren sabela
  • Etxeko arrautzak
  • Tipula freskoaren txortena (berdea)
  • Perrexila
  • Xingarra
  • Gatza
  • Tipula
  • Baratxuria
  • Ezpeletako piper-hautsa
  • Tomate egina

Bideoak (1)

Prestaketa

Hasteko, bildotsaren hertzeak egosten paratu behar dira.

Bestetik, bol batean, jarri  etxeko 4 arrautza, hertze egosiak, xingarra, tipula eta perrexila, guztiak ongi xehatuta, eta bota gatza denari. Dena ongi irabiatu, sardexka batekin, eta bildotsaren sabela horrekin bete behar da. Gero, ongi lotu eta egosten paratu, ordu eta erdian eduki su apalean, gutxi gorabehera, lehertu ez dadin.

Bukatzeko, frijitu bi baratxuri-ale eta tipula freskoa oliba-oliotan, bai eta odol egosia ere, gatzarekin eta Ezpeletako piper-hautsarekin. Hau egin eta gero, tomate eginarekin estali.  Zuritu azala (kendu kanpoko sabela). Xerratu egin behar da zuria zati biribiletan.  Azkenik, tomate gainean jarri, utzi irakiten bizpahiru minutuan, eta prest.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena