Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Legatz kokotxak saltsa berdean
13:31
Osagaiak
  • Legatz-kokotxak
  • Berakatz-olioa
  • Cayennea
  • Perrexila
  • Ardo zuria
  • Fumeta
  • Egilea: Joseba Bergara
  • Jatetxea: Chalcha jatetxea, Eibar
Prestaketa

Hasteko, kokotxak olio epeletan ipini behar dira kazula batean. Gainetik, ardo zuri apur bat eta fumeta gehitu behar zaio kokotxei. Gero, pixkanaka mugituz, loditzen joango behar da. Bukatzeko, perrexila zatituta jarri behar da kokotxen eta saldan zehar. Pikantea gustoko duenak pipermina jarri dezake.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena