Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Zapo txikia
15:42
Osagaiak
  • Zapo txiki bat
  • Baratxuri atalak 2
  • Cayennea 2
  • Oliba-olioa
  • Patata bat
  • Bertako piperrak 4
  • Limoi baten zukua
  • Sagardo-ozpin pixka bat

Bideoak (1)

Prestaketa

Hasteko itsas-zapoari hezurraren albo bietatik ebakia egingo diogu eta oliotan bustita plantxan egingo dugu. Kolore gorria hartzen duenean, buelta eman eta estali.

Bestetik, patatak egosi eta azkenerako gordeko ditugu.

Ondoren, zartagin batean, baratxuri-atalak gorritu oliotan, eta geroko gorde katilu batean.  Katiluko olioa hoztutakoan, limoi- eta sagardo-ozpin pixka bat gehituko ditugu.

Jarraian, itsas-zapoa egindakoan, azpil batean jarriko dugu; eta ondoren, patata egosiak azpilaren alde batean jarri, itsas zapoaren ondoan. Segidan, cayenne biak bota.

Amaitzeko, katiluko olioa, limoi eta ozpinarekin nahastu, eta guztiari gainetik bota.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena