Errezetak bigarren platerak



Bideoak (1)
Hasteko, masaila garbitu eta gatza bota ondoren, irinetan pasa eta ontzi batean gorritzen jarri. Gorritutakoan, barazkiak txikitu eta masailari gehitu behar dira. Elkarrekin goxatu ondoren, koƱakarekin flanbeatu, oportoa gehitu eta pixka bat urritu ondoren, saldarekin ondo busti. Su gelditan 3 bat ordu eduki.
Patata purearekin lagun daiteke, horretarako patata bat, gurina, esnea, gatza eta oliba-olioa osagaiak behar dira.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar