Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Txekor masailak
15:53
Osagaiak
  • Txekor masail bat
  • Tipula bat
  • Porru bat
  • Azenario bat
  • Baratxuri ale bat
  • Koñaka
  • Oportoa
  • Salda
  • Oliba-olioa
  • Gatza

Bideoak (1)

Prestaketa

Hasteko, masaila garbitu eta gatza bota ondoren, irinetan pasa eta ontzi batean gorritzen jarri. Gorritutakoan, barazkiak txikitu eta masailari gehitu behar dira. Elkarrekin goxatu ondoren, koñakarekin flanbeatu, oportoa gehitu eta pixka bat urritu ondoren, saldarekin ondo busti. Su gelditan 3 bat ordu eduki.

Patata purearekin lagun daiteke, horretarako patata bat, gurina, esnea, gatza eta oliba-olioa osagaiak behar dira.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena