Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Hegaluze hostopila tomate konpotarekin
13:17
Osagaiak
  • Tipula bat
  • Tomate bat
  • Baratxuri bat
  • Gernikako bi piper
  • Olioa
  • Gatza
  • Hegaluzea 200 g
  • Ardo zuri pixka bat
Prestaketa

Hasteko, tipula fin fin tiratan zatitu eta oliotan jarri batxuriarekin biguntzen. Gero, tomatea tiratan zatitu eta tipulari gehitu. Dena ondo biguntzean, ardo zuri pixka bat bota behar da eta 5 minutu su geldian utzi. Azken momentuan hegaluzea gorritu buelta eta buelta.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena