Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Hateko, ahate-izterra konfitatzen jarri behar da ahate-gantzarekin. 70-80 gradutan jarriko dugu, bi ordu eta erdi inguru.
Bestalde, tipula ebaki behar dugu juliana eran eta sutan gozatu. Ondoren, azukrea gehitu karamelu puntua emateko eta, azkenik, portoarekin busti. Likidoa agortu arte utziko dugu eta ondoren, saldarekin busti. Azkenik, guztia irabiatu eta puregailutik pasatu behar da.
Patata purea egiteko, patatak esne eta urarekin egosi, piperrautsa nahastu, eta, azkenean, irabiatu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa