Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Ahate izter konfitatua, porto saltsarekin
14:50
Osagaiak
  • Ahate-izterra
  • Porto Ardoa
  • Tipula
  • Mahaspasak
  • Onddoa
  • Azukrea
  • Haragi-salda
  • Patata
  • Esnea
  • Piperrautsa
  • Gurina
  • Egilea: Urki Balerdi
  • Jatetxea: Zeraingo ostatua, Zerain
Prestaketa

Hateko, ahate-izterra konfitatzen jarri behar da ahate-gantzarekin. 70-80 gradutan jarriko dugu, bi ordu eta erdi inguru.

Bestalde, tipula ebaki behar dugu juliana eran eta sutan gozatu. Ondoren, azukrea gehitu karamelu puntua emateko eta, azkenik, portoarekin busti. Likidoa agortu arte utziko dugu eta ondoren, saldarekin busti. Azkenik, guztia irabiatu eta puregailutik pasatu behar da.

Patata purea egiteko, patatak esne eta urarekin egosi, piperrautsa nahastu, eta, azkenean, irabiatu.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena