Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Txipiroi tailarinak, kalabazin eta otarrainxka salteatuekin
17:57
Osagaiak
  • Txipiroiak
  • Kalabazina
  • Otarrainxkak
  • Tomatea
  • Baratxuria
  • Perrexila
Prestaketa

Hateko txipiroiak garbitu eta tiratxo finetan ebaki behar dira. Prozesu honetan, erroak aparte gordeko ditugu, gero erabiltzeko.

Bestetik, baratxuria eta perrexila olioarekin irabiatuko ditugu eta amaitzean, txipiroiekin nahastuko ditugu.

Kalabazina sutan jarri eta, prest dagoenean, otarrainxkak eta tomatea gehitu behar zaizkio. Ondoren, pixka batean sutan utziko ditugu.

Azkenean, txipiroiak zartagin batean salteatu.

Foie-saltsa egiteko, aldiz, foiea eta esnegaina zartagin batean egin, gatz puntua eman, eta dena irabiatu behar da.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena