Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Lehendabizi piper berdea eta tipula juliana estiloan ebaki eta su baxuan egiten jarriko ditugu.
Bestalde, plater batean oliba olioa, ezti tanta bat eta soja pixka bat jarriko ditugu; eta atun gorri zati eder bat nahasketa horrekin bustiko ditugu. Buelta eta buelta emango diegu.
Atunari, alderdi batetik gatza eta piper beltza jarriko dizkiogu.
Plantxa bero bero dagoenean, atuna jarri bertan eta alde bakoitzetik pixka bat egin. Kanpo aldetik karraskari gelditu dadila eta barrutik gutxi eginda.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa