Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Atun gorria tipularekin
11:53
Osagaiak
  • Atun gorria
  • Oliba olioa
  • Eztia
  • Soja
  • Gatza
  • Piper beltza
  • Tipula
  • Piper berdea
Prestaketa

Lehendabizi piper berdea eta tipula juliana estiloan ebaki eta su baxuan egiten jarriko ditugu.

Bestalde, plater batean oliba olioa, ezti tanta bat eta soja pixka bat jarriko ditugu; eta atun gorri zati eder bat nahasketa horrekin bustiko ditugu. Buelta eta buelta emango diegu.

Atunari, alderdi batetik gatza eta piper beltza jarriko dizkiogu.

Plantxa bero bero dagoenean, atuna jarri bertan eta alde bakoitzetik pixka bat egin. Kanpo aldetik karraskari gelditu dadila eta barrutik gutxi eginda.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena