Errezetak bigarren platerak
Lehenik, biribilkia hartu, eta azpil batean jarriko dugu. Gatza, piperbeltza eta oliba-olioa botako dizkiogu.
Aurrez 180 ºC-an berotutako labean sartuko dugu, eta 1 ordu eta 50 minutuan edukiko dugu. Biribilkia ongi erreta dagoenean, labetik atera eta hozten utziko dugu azpil batean. Idi-biribilkiaren zukua gerorako gordeko dugu.
Idi-biribilkia erretzeko erabilitako azpil bera hartu, eta 6 tipula, 2 porru eta 3 azenario jarriko ditugu biguntzen.
Biguntzen direnean, gehitu ardo zuria eta eman irakinaldi bat. Ondoren, garreztatu koñakarekin.
Egin guztia txiki-txiki, eta pasatu iragazki txinatarretik, pikorrak desegiteko.
Ebaki biribilkia xerratan, jarri kazolan eta bota saltsa. Jarri sutan, harik eta haragia bigundu arte.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa