Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Oreina ardo beltzetan
Osagaiak
  • Oreina
  • Olioa
  • Irina
  • Ardo beltza
  • Piperbeltza
  • Gatza
  • Tipula
  • Azenarioa
  • Piper berdea saltsa
  • Piper gorria
  • Porrua
  • Ura
Prestaketa

Saltsa egiteko, txikitu barazki guztiak nahieran, eta jarri lapiko batean olio pixka batekin. Bigundutakoan, bota ura eta egin purea, irabiagailua erabiliz.

Zatitu oreina, bota gatza eta piperbeltza, pasatu irinetan eta frijitu. Frijitutakoan, jarri lapiko batean saltsarekin, bota ardoa, zurrusta bat ur eta jarri egosten haragia bigundu arte.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena