Errezetak bigarren platerak
Lehenengo, frijitu pixka bat patatak. Ondoren, gatza bota eta landare orri baten gainean ilaran jarri, erdialdean. Pataten gainean eskalibada ipini eta haren gainean urraburu solomoa. Solomoari, gatza, piperra eta gurin pixka bat gehituko dizkiogu. Gero, beste landare papera gainean jarri, eta ertzetatik itxi. Labea prest edukiko dugu 220 graduan, eta 15 minutuz utziko dugu barruan. Bukatzeko, labetik atera, eta guraize batzuen laguntzaz gaineko orria ebaki, alde batera utziko baitugu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa