Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Urraburua papillotean
Osagaiak
  • Urraburu-solomo bat - 200 g-koa
  • 4 patata-xerra, zentimetro erdikoak
  • Eskalibada, koilarakada bat
  • Gurina
  • Gatza
  • Piperbeltza
  • Bi landare paper
Prestaketa

Lehenengo, frijitu pixka bat patatak. Ondoren, gatza bota eta landare orri baten gainean ilaran jarri, erdialdean. Pataten gainean eskalibada ipini eta haren gainean urraburu solomoa. Solomoari, gatza, piperra eta gurin pixka bat gehituko dizkiogu. Gero, beste landare papera gainean jarri, eta ertzetatik itxi. Labea prest edukiko dugu 220 graduan, eta 15 minutuz utziko dugu barruan. Bukatzeko, labetik atera, eta guraize batzuen laguntzaz gaineko orria ebaki, alde batera utziko baitugu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena