Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Begi handiak bere tintan
Osagaiak
  • Txipiroiak - 1 kg
  • Tipulak - 2
  • Baratxuri aleak - 4
  • Brandy eta ardo zuri pixka bat
  • Tinta
  • Gatza
  • Oliba-olioa
Prestaketa

Txipiroiak ondo garbitu eta tintak gorde. Tipula julianan moztu eta baratxuriarekin batera sutan jarri ontzi batean. Bestalde, txipiroiak eraztunetan moztu. Beste ontzi batean, oliba-olioa berotzen jarri, eta txipiroiak gatzatuta bota. Txipiroiak egiten direnean, barazkien ontzira tinta gehitu eta irabiagailutik pasatu. Txipiroiei brandya eta ardo zuria gehitu, bai eta saltsa ere, iragazki txinatarretik pasatuta. Amaitzeko, irakin bat eman eta gatzean ondo dagoen probatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena