Errezetak bigarren platerak
Txipiroiak ondo garbitu eta tintak gorde. Tipula julianan moztu eta baratxuriarekin batera sutan jarri ontzi batean. Bestalde, txipiroiak eraztunetan moztu. Beste ontzi batean, oliba-olioa berotzen jarri, eta txipiroiak gatzatuta bota. Txipiroiak egiten direnean, barazkien ontzira tinta gehitu eta irabiagailutik pasatu. Txipiroiei brandya eta ardo zuria gehitu, bai eta saltsa ere, iragazki txinatarretik pasatuta. Amaitzeko, irakin bat eman eta gatzean ondo dagoen probatu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa