Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Txipiroitxo tipulaztatuak
Osagaiak
  • Tipula erdi bat
  • 2 tomate-xerra, zurituta eta julianan ebakita
  • 3 patata-xerra, mehe-meheak
  • 4 txipiroi
  • Gatz pitin bat
Prestaketa

Tomatea eta tipula ebakiko ditugu julianan.Tipula oliotan bigunduko dugu, tomatearekin eta patatekin batera. Labean sartuko ditugu 10 bat minutuan, patatak erabat egin daitezen lurrunarekin. Bestalde, zartagin bat berotzen jarriko dugu, txipiroiak egiteko (kolorea hartu behar dute, plantxan eginda baleude bezala). Gatz pitin bat botako diegu. Ondoren, aurrez egindako barazkiekin nahastuko ditugu.

Guztia ongi sueztitu, eta platerera aterako dugu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena