Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Erreboiloa barazkiekin
Osagaiak
  • Babak
  • Ilarrak
  • Tipula
  • Erreboiloa - 500 g
  • Baratxuria eta gatza
Prestaketa

Erreboiloa plantxan. Barazkiak egosi, babak galdarraztatu eta tipula sueztituko dugu. Hori egin ostean, babak xukatuko ditugu. Ondoren, olio errea prestatuko dugu baratxuriarekin, barazkiei gainetik botatzeko. Barazkiak platerean jarriko ditugu, hornigai gisa, erreboiloaren ondoan.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena