Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Hegaluzea bermeotar erara
Osagaiak
  • Hegaluzea - 250 g
  • Tipula eta piper berdea - 60 g
  • Burruntzalikada bat tomate
Prestaketa

Barazkiak dadotan edo zerrendatan ebaki, eta bigundu egingo ditugu oliotan. Behar adina biguntzen direnean, gatza botako diogu hegaluzeari, eta irinetan pasatuko dugu. Zartagin batean, errealdi bat emango diogu alde batetik eta bestetik, baina gehiegi egin gabe. Azkenik, tomatea botako diogu, aurrez fumet pixka batekin agortuta.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena