Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Legatz kokotxak urdaiazpiko gelatina eta pil-pilarekin
Osagaiak
  • Kokotxak egiteko:
  • Kokotxak - 300 g
  • Tenpura
  • Irina - 200 g
  • Ur ia izoztua, basokada bat
  • Gorringo bat
  • Urdaiazpiko gelatina egiteko:
  • Ura - 500 g
  • Urdaiazpikoa - 250 g
  • Agar agarra - 3 g
  • Legatz pil-pila egiteko:
  • Berakatz olioa - 300 g
  • Legatz hezurrak - 300 g
Prestaketa

Kokotxak tenpuran pasatu eta frijitu.

Urdaiazpiko gelatina egiteko, urdaiazpikoa uretan sartu, irakin eragin eta 15 minutuz egosiko dugu. Iragazi, agar agarra bota, berriz ere irakin eragin eta moldetan sartu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena