Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Arraia foie saltsarekin
Osagaiak
  • Arraia - 350 g
  • Limoi zukua - 3 g
  • Txakolina - 50 g
  • Ura - 300 g
  • Gatza
  • Barazki salda - 150 g
  • Ahate gibela - 40 g
  • Gorringo bat
  • Gurin urtua - 300 g
Prestaketa

Arraia 12 minutuz 55 gradutan egosiko dugu. Beste ontzi batean ahate gibela barazki saldarekin birrinduko dugu. Gorringoa bota eta gurinarekin emultsionatuko dugu. Ondoren arraina saltsarekin estaliko dugu. Amaitzeko, soplete batekin gainerreko dugu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena