Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Presa iberikoa, tipula ardo beltzetan eta lumagorri salda
Osagaiak
  • Presa iberikoa
  • Tipula ardo beltzetan egiteko:
  • Tipula - 400 g
  • Ardo beltza - 350 g
  • Ozpina - 60 g
  • Ura - 380 g
  • Eztia - 80 g
  • Gurina - 160 g
  • Lumagorri salda egiteko:
  • Lumagorri oilaskoa - 750 g
  • 2 azenario
  • Porru bat
  • Tipula bat
  • Apio orri-mami bat
  • Ura - 2 l
  • Perrexila
  • Ezkaia
  • Tapioka - 80 g
Prestaketa

Tipula xerra finetan zatitu, ardoa eta ozpina bota eta egosi egingo dugu.

Lumagorri salda egiteko, barazkiak zuritu eta Lumagorriarekin batera ur hotzetan sartuko ditugu. Irakin eragin eta su motelean egosiko ditugu 90 minutuz. Salda iragazi, gatza egin eta tapiokarekin lodituko dugu.

Presa iberikoa 60 gramoko puskatan zatitu eta zartaginean frijituko dugu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena