Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Bakailoa pil-pilean eta geroko gorde. Zartagin batean baratxuria jarriko dugu eta oliba-olio zorrotada batekin gorritzen utziko dugu. Epeltzen utzi. Baratxuriak erretiratuko ditugu eta tipula eta piperra juliana erara gehituko dugu. Gatz eta piperbeltz pixka bat bota. Erne gatzarekin, bakailaoa bestela ere gazia da-eta. Guztia oso su leunean biguntzen utziko dugu, 15 edo20 minututan. Azkenik, tomatea zuritu, haziak kendu eta barazkiei gehituko diegu.
Etengabe eragin 10 minututan, eta Thermomixen puntuan jarriko dugu. Saltsa hori bakailaoari gehituko diogu.
Tipula frijituko dugu irin pixka batekin. Paper xurgatzaile batera erretiratuko dugu.
Ziazerba hostoak su bizian frijituko ditugu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa