Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Barbarie ahatea txingarretan errea, gereziekin
Osagaiak
  • Barberie ahatea
  • Tipulak - 2
  • Azenarioa
  • Gerezi freskoak - 300 g
  • Gerezi-marmelada - poto txiki bat
  • Koñaka - baso erdia
  • Portoa - baso erdia
  • Gatza
  • Kaiena - 5 piper
  • Olioa
Prestaketa

Kazola batera olio zorrotada bat bota, eta berotzen jarriko dugu.

Ahateari, garbitu ondoren, gatza eta piperra botako dizkiogu, eta errealdi bat emango diogu bi aldeetatik.

Tipula eta azenarioa gehituko ditugu.

Ondoren, labean sartuko dugu 180º inguruko tenperaturan.

Komeni da aldian behin begiratu bat ematea, eta behar izanez gero, buelta ematea.

Koñaka eta Portoa gehituko ditugu.

Bigundutakoan, atera egingo dugu ahatea.

Kazola berean, gerezi-marmelada gehituko dugu.

Eta gehitutako barazkiekin eta marmeladarekin krema bat egingo dugu. Lehenik, irabiagailutik pasatuko dugu; eta ondoren, iragazki txinatarretik.

4 zatitan ebakiko dugu ahatea. Ondoren, krema egiteko erabilitako kazolan sartuko dugu, eta 10 minutuan utziko dugu irakiten.

Gerezi freskoak gehitu, eta nahieran apainduko dugu, zerbitzatzeko.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena