Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Txekor azpizuna foie eta porto saltsarekin
Osagaiak
  • Txekor azpizuna
  • Foie freskoa
  • Onddoak kontserbakoak
  • Porto basokada bat
  • Haragi salda
  • Gatz lodia
  • Abrikot konfitura
Prestaketa

Abrikot konfitura eta porto basokada lapiko txiki batean irakiten ipiniko ditugu ongi murriztu arte. Kontu handia izan behar da gaziak diren platerei gatz gehiago eragiten dielako, pikanteei ere gehitu. Keztatuekin ondo doa eta gozo eta gazia konbinatzen duten platerekin. Ondoren haragi salda kazokada gehitu eta irakiten eduki, gehixeago gutxitu dadin.

Txekor azpizun xolomoak plantxatik pasa eta plater batean gorde. Jarraian foie freskoa zartagin berean frijitu eta olio soberakin guztia kendu. Zartagin berean lapikoko porto saltsa bertara bota eta kontserbako onddo koilarakada parea gehitu.

Bukatzeko platerean txekor azpizunaren gainean foie gainean jarri, gatz lodia bota eta azkenik saltsarekin busti.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena