Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Lehenengoak

Txitxirioak onddoekin
Osagaiak
  • Pedrosilloko txitxirioak - 500 g
  • Tipula bat
  • Oliba-olioa
  • Gatza
  • Onddoak - 250 g
  • Ardo zuria - 50 ml
Prestaketa

Pedrosilloko txitxirioak berzperan beratzen utziko ditugu. Eltze espresean egosiko ditugu tipula xehatuarekin eta olio pixka batekin.

Bitartean, zartagin batean onddoak sueztituko ditugu. Txitxirioak egosita daudenean, onddoak, txorrotada bat ardo zuri eta gatza gehituko dizkiegu. 10 minutuz egosten eduki eta listo!

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena