Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Bakailaoa piperrada eta panadera patatekin
9:40
Osagaiak
  • Bakailaoa - 4 puska
  • Piper gorria - 1
  • Piper berdea - 3
  • Tipula - 1
  • Baratxuria - 2 ale
  • Patata - 2
  • Gatza
  • Oliba olioa
  • Olio fina
Prestaketa

Alde batetik patatak egiteko zartagin batean olio fina jarri eta patata xerratan eginda jarriko dugu.

10 minutuz utziko dugu su motelean.

Beste ontzi batean, piper berdea, piper gorria eta tipula juliana erara (tira finetan) zatituta jarri, eta oliba olioa eta gatza gehitu.

8-10 minutuz su motelean biguntzen utzi.

Bakailaoa egiteko, puskak labeko ontzi batean jarri. Oiba olio pixka bat, baratxuriak eta ur pixka bat bota ondoren labera sartu 6 minutuz 180ºtan.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena