Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Lupia bieirekin beteta
10:45
Osagaiak
  • Lupia
  • Bieirak
  • Tipula
  • Porrua
  • Baratxuriak
  • Lekak
  • Egilea: Urki Balerdi
  • Jatetxea: Zeraingo ostatua, Zerain

Bideoak (1)

Prestaketa

Lehendabizi luupia garbitu, xerrak atera, eta hezur handienak kenduko dizkiogu.

Beste alde batetik, porrua, tipula eta baratxuria xehatu, eta zartagin batean gozatu behar dira. Ondoren, bieira haragia gehituko diogu eta sutatik aterako dugu.

Orain lupia hartuko dugu. Xerra biribilduko dugu, erdian betetzeko tokia utzita. Toki horretan bieira nahasketa jarri, eta labean sartu 170 gradutan, 4-5 minutuz.

Eta amaitzeko, lekak fin ebaki eta galdarraztatuko ditugu. Eta patata laukitan ebaki, eta egosi. Lekak eta patata zartagin batean salteatu baratxuri xehatu pixka batekin.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena