Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Lehendabizi luupia garbitu, xerrak atera, eta hezur handienak kenduko dizkiogu.
Beste alde batetik, porrua, tipula eta baratxuria xehatu, eta zartagin batean gozatu behar dira. Ondoren, bieira haragia gehituko diogu eta sutatik aterako dugu.
Orain lupia hartuko dugu. Xerra biribilduko dugu, erdian betetzeko tokia utzita. Toki horretan bieira nahasketa jarri, eta labean sartu 170 gradutan, 4-5 minutuz.
Eta amaitzeko, lekak fin ebaki eta galdarraztatuko ditugu. Eta patata laukitan ebaki, eta egosi. Lekak eta patata zartagin batean salteatu baratxuri xehatu pixka batekin.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa