Errezetak azkenburukoak edo postreak

GONBIDATUA:
Ibon Oregi
NOLA EGIN:
- Azukrearekin eta urarekin hari-puntuko almibarra egin eta hozten utzi. Hoztean, gehitu gorringoei eta harrotu.
- Zuringoak harrotu eta gorringoekin nahastu.
- Turroia esnegainarekin nahastuta birrindu, irabiagailu batean laguntzarekin. Ore hau arrautzekin nahastu, erretilu batean sartu dena eta izozkailuan sartu, gogortu arte.
- Txokolatea maria bainuan urtu eta turroi izozkiari gainetik bota.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar