Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Fruta gelatina
Osagaiak
  • - Sagar zukua, 250 gr
  • - Almibarra, 250 gr ( Muxika, kontserbakoa)
  • - Limoi erdi bat.
  • - Agar-agar algak, 1 gr
  • - Fruitu batzuk (kiwia, marrubiak, muxika,...)

Bideoak (1)

Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 1-2 euro

Kaloriak: 1801 kcal

GONBIDATUA:

Aritz Urdanpilleta

NOLA EGIN:

- Nahastu agar-agar algak, sagar zukua, limoi zukua eta almibarra, eta jarri sutan berotzen.

- Utzi lapikoan dagoena pare bat minutuz irakiten, ondo nahasten dugun bitartean, eta atera sutatik. Utzi epeltzen.

- Moztu fruituak laukitxotan eta sartu kopetan. Zukua epeldutakoan, banatu kopetan eta utzi hozten.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena