Errezetak azkenburukoak edo postreak
Bideoak (1)
GONBIDATUA:
Itziar Larrañaga
NOLA EGIN:
- Esnea eta esnegaina beretzen jarri
- Moldea gurinez bete eta irin pixka bat bota.
- Brise orea moldean ongi zabaldu.
- Arrautzetako zuringoa eta gorringoa banandu.
- Gorringoari, azukrea gehitu eta harrotu. Ondoren, berotzen eduki dugun esnea gehitu eta ongi nahastu. Nahastuta dugunean moldera bota.
- Labean sartu 20 minutu 180 gradutan.
- Zuringoei azukrea gehitu eta harrotu.
- Labean duguna eginda dagoenean, atera eta sortu dugun merengea bota gainetik eta berriz ere labera beste 10 minutu gehiago 180 gradutan.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa