Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Izarraitz pastela
Osagaiak
  • - Esnea
  • - Esnegaina
  • - Brise orea
  • - Gurina
  • - Irina
  • - Arrautzak
  • - Azukrea

Bideoak (1)

Prestaketa

GONBIDATUA:

Itziar Larrañaga

NOLA EGIN:

- Esnea eta esnegaina beretzen jarri

- Moldea gurinez bete eta irin pixka bat bota.

- Brise orea moldean ongi zabaldu.

- Arrautzetako zuringoa eta gorringoa banandu.

- Gorringoari, azukrea gehitu eta harrotu. Ondoren, berotzen eduki dugun esnea gehitu eta ongi nahastu. Nahastuta dugunean moldera bota.

- Labean sartu 20 minutu 180 gradutan.

- Zuringoei azukrea gehitu eta harrotu.

- Labean duguna eginda dagoenean, atera eta sortu dugun merengea bota gainetik eta berriz ere labera beste 10 minutu gehiago 180 gradutan.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena