Errezetak azkenburukoak edo postreak
Bideoak (1)
Zailtasuna: Normala
Kostua: 2-4 euro
Kaloriak: 530 kcal
GONBIDATUA:
Jabier Agirre
NOLA EGIN:
- Almibarra egin ura eta azukrea nahastuz (hari fin puntua eman)
- Gorringoak nahastu, eta poliki-poliki gehitu almibarra.
- Zuringoak harrotu ,eta gorringoekin nahastu poliki-poliki.
- Nahastu esnegaina eta turroia txikituta, eta harrotu pixkat.
- Nahastu bi oreak, eta izozkailuan sartu pudding molde batean.
- Desegin txokolate beltza maria bainuan. Atera biskuita izozkailutik, eta zerbitzatu, txokolate beroarekin lagunduta..
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa