Errezetak azkenburukoak edo postreak
Bideoak (1)
Zailtasuna: Erraza
Kostua: 0,6-1 euro
Kaloriak: 188 kcal
GONBIDATUA:
Inma Lasarte Garmendia
NOLA EGIN:
- Esnea irakiten jarri gatz pixka batekin.
- Esnea sutatik atera. Epeltzen denean (37º), gatzagia gehitu eta ongi nahastu.
- Katiluetan banatu eta utzi hozten.
- Jateko garaian, intxaurrekin eta eztiarekin lagunduta egin dezakegu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa