Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Mamia
Osagaiak
  • - Ardi esnea, ½ l
  • - Gatzagia
  • - Gatza

Bideoak (1)

Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 0,6-1 euro

Kaloriak: 188 kcal

GONBIDATUA:

Inma Lasarte Garmendia

NOLA EGIN:

- Esnea irakiten jarri gatz pixka batekin.

- Esnea sutatik atera. Epeltzen denean (37º), gatzagia gehitu eta ongi nahastu.

- Katiluetan banatu eta utzi hozten.

- Jateko garaian, intxaurrekin eta eztiarekin lagunduta egin dezakegu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena