Errezetak azkenburukoak edo postreak
Bideoak (1)
- Zailtasuna: Oso erraza
- Kostua: 0,5-2 euro
- Kaloriak: 171 kcal
GONBIDATUA:
Silvana Huegun
NOLA EGIN:
- Ura, zukua, azukrea eta agar-agar algak nahastu eta berotzen jarri.
- Laranja atalak atera eta pusketatan zatitu. Zati hauek kopetan banatu.
- Lapikoan dagoena pare bat minutu irakiten eduki endo eraginez eta atera sutatik. Epeltzen denean, banatu kopetan ea gogortu arte hozten utzi.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa