Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Kanela trufak
Osagaiak
  • - Txokolate estaldura beltza, 400g
  • - Esnegaina, 200g
  • - Kanela hautsa, 6g
  • - Sagar pattarra, 75g
  • - Glass azukre eta kakao nahastura

Bideoak (1)

Prestaketa

- Zailtasuna: Erraza

- Kostua: 3-5 euro

- 415 kcal

GONBIDATUA:

Imanol Agirre

NOLA EGIN:

- Esnegaina kanelarekin irakin. Sutatik atera eta 10 minutu epeltzen utzi.

- Esnegaina txikituta izango dugun txokolateari gehitu eta ongi nahastu.

- Sagar pattara bota eta utzi hozten.

- Bolatxoak egin. Glass azukre eta kakao nahasturatik pasatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena