Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Kremazko Torradak
16:01
Osagaiak
  • - Esnea, 500 g
  • - Azukrea, 100 g
  • - 2 arrautza
  • - Maizena, 60 g
  • - Kanela hautsa
  • - Limoi azala
  • - Arrautzak, irina eta ekilore olioa

Bideoak (1)

Prestaketa

Zailtasuna: Normala

Kostua: 1-2 euro

Kaloriak: 495 kcal

GONBIDATUA:

Mari Tere Alberdi

NOLA EGIN:

- Hartu esnearen hiru laurden, eta jarri limoi azalarekin irakiten.

- Nahastu Maizena, azukrea eta sobratutako esnea.

- Irabiatu arrautzak eta nahastu aurrekoarekin. Gehitu irakindako esnera bertara, iragazi eta sutan jarri berriro ere.

- 10 bat minutu sutan izan ondoren, bota plaka koipeztatu batera, eta utzi ondo hozten.

- Moztu laukietan, irin eta arrautzetatik pasa, eta frijitu oliotan.

- Bota kanela hautsa gainetik.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena