Errezetak azkenburukoak edo postreak
Bideoak (1)
Zailtasuna: Normala
Kostua: 1-2 euro
Kaloriak: 495 kcal
GONBIDATUA:
Mari Tere Alberdi
NOLA EGIN:
- Hartu esnearen hiru laurden, eta jarri limoi azalarekin irakiten.
- Nahastu Maizena, azukrea eta sobratutako esnea.
- Irabiatu arrautzak eta nahastu aurrekoarekin. Gehitu irakindako esnera bertara, iragazi eta sutan jarri berriro ere.
- 10 bat minutu sutan izan ondoren, bota plaka koipeztatu batera, eta utzi ondo hozten.
- Moztu laukietan, irin eta arrautzetatik pasa, eta frijitu oliotan.
- Bota kanela hautsa gainetik.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa