Errezetak azkenburukoak edo postreak
Bideoak (1)
-Zailtasuna: Normala
-Kostua: 06-2 euro
-Kaloriak: 425 kcal
GONBIDATUA:
Joxe Anjel Iturbe
NOLA EGIN:
-Labeko molde borobil bat hostorearekin bildu. Labera sartu 15-20 minutu 200º txitxiroak gainean dituela, ez igotzeko.
- Esnea epeltzen jarri.
- Katilu handi batean irina, azukrea eta gurina nahastu. Esne epela gehitu eta gero, arrautzak.
- Hostorea labetik atera, txitxiroak gainetik kendu eta bete orearekin. Labean sartu 40-45 minutu 180º.
- Atera eta epela jan.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa