Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Arroz pastela
18:06
Osagaiak
  • - Hostorea
  • - Esne osoa, 500 g
  • - Azukrea, 125 g
  • - Irina, 125 g
  • - Gurina, 75 g
  • - 3 arrautza

Bideoak (1)

Prestaketa

-Zailtasuna: Normala

-Kostua: 06-2 euro

-Kaloriak: 425 kcal

GONBIDATUA:

Joxe Anjel Iturbe

NOLA EGIN:

-Labeko molde borobil bat hostorearekin bildu. Labera sartu 15-20 minutu 200º txitxiroak gainean dituela, ez igotzeko.

- Esnea epeltzen jarri.

- Katilu handi batean irina, azukrea eta gurina nahastu. Esne epela gehitu eta gero, arrautzak.

- Hostorea labetik atera, txitxiroak gainetik kendu eta bete orearekin. Labean sartu 40-45 minutu 180º.

- Atera eta epela jan.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena