Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Ogi torrada barru-beteak arrautza-esnearekin
27:20
Osagaiak
  • -Esnea, 1 l
  • -Azukrea, 150 g
  • -Kanela zotz bat
  • -Limoi bat
  • -Moldeko ogia, 8 xerra
  • -Albertxiko marmelada
  • -Arrautzak, 2 ale
  • -Ekilore olioa
  • ARRAUTZA-ESNEA EGITEKO
  • -esnea, 1/2 l
  • -3 Arrautza gorringo.
  • -Azukrea, 100 g
  • - Maizena, 10 g
  • -Kanela zotz bat

Bideoak (1)

Prestaketa

- Zailtasuna: Erraza

- Kostua: 1-2 euro

- Kaloriak: 700 kcal

GONBIDATUA:

Oier Ariznabarreta

NOLA EGIN:

Jarri esnea irakiten azukrearekin, kanela zotzarekin eta limoi azalarekin. Utzi hozten.

Moldeko 4 ogi xerra hartu eta bakoitzari koilarakada bat marmelada erdian jarri. Beste 4 ogi xerrak hartu eta gainean jarri. Edalontzi batekin moztu, horrela torrada barru-bete borobilak aterako zaikigu. Torradak esne hotzarekin busti eta utzi bertan esnea ondo xurgatu arte.

Arrautzak irabiatu eta torradak frijitu bertatik pasata.

ARRAUTZA-ESNEA

Jarri esnea ontzi batean berotzen kanelarekin batera

Nahastu ongi azukrea eta maizena, gero bertara gorringoak gehitu eta ongi irabiatu.

Esnea irakiten hasten denean, gehitu gorringoei eta iragazi. Jarri dena berriro sutan poliki-poliki.

85º hartzen dituenean, segituan hoztu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena