Errezetak azkenburukoak edo postreak
Bideoak (1)
- Zailtasuna: Erraza
- Kostua: 1-2 euro
- Kaloriak: 700 kcal
GONBIDATUA:
Oier Ariznabarreta
NOLA EGIN:
Jarri esnea irakiten azukrearekin, kanela zotzarekin eta limoi azalarekin. Utzi hozten.
Moldeko 4 ogi xerra hartu eta bakoitzari koilarakada bat marmelada erdian jarri. Beste 4 ogi xerrak hartu eta gainean jarri. Edalontzi batekin moztu, horrela torrada barru-bete borobilak aterako zaikigu. Torradak esne hotzarekin busti eta utzi bertan esnea ondo xurgatu arte.
Arrautzak irabiatu eta torradak frijitu bertatik pasata.
ARRAUTZA-ESNEA
Jarri esnea ontzi batean berotzen kanelarekin batera
Nahastu ongi azukrea eta maizena, gero bertara gorringoak gehitu eta ongi irabiatu.
Esnea irakiten hasten denean, gehitu gorringoei eta iragazi. Jarri dena berriro sutan poliki-poliki.
85º hartzen dituenean, segituan hoztu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa