Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Txokolatezko trufak
Osagaiak
  • -Txokolate beltz estaldura, 650 g
  • -Esne-gaina, 350 cl
  • -Gurin pomada, 70 g
  • -Glukosa, 50 g
  • -Kakao hautsa

Bideoak (1)

Prestaketa

Hasteko, esne-gaina lapikoan berotu.

Lapikoa sutatik atera eta txokolate beltz estaldura eta gurin pomada gehitu.

Dena ondo nahasi eta hozten utzi.

Manga pasteleroa nahasteaz bete eta bolatxoak egin.

Trufak gogor daudenean, batzuk kakao hautsean bildu eta, besteak, txokolate urtuarekin estali eta kakaotik pasatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena