Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Intxaur teilak
Osagaiak
  • -Intxaurrak xehetuta, 250 g
  • -Azukrea, 250 g
  • -Gari irina, 62 g
  • -Arrautzak, 3
  • -Kanela lurrina
  • -Limoia

Bideoak (1)

Prestaketa

Intxaur xehetuak, azukrea, irina, arrautzak eta kanela hautsa ontzi batean jarri eta guztia ondo nahasi.

Nahastea labean erabiltzeko paper berezian zabaldu eta laberatu.

Eginda dagoenean, labetik atera teila forma eman. Kasu honetan, Rafa Gorrotxategik forma emateko molde berezia erabiltzen du. Honelako molderik ez baduzue, teilak duen kurba hori duen edozein tresna erabili dezakezue.

Jan aurretik, teilak hozten utzi behar dira. Behin eginda, teilak astebete inguru gorde daitezke estalkia duen ontzi batean.

 

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena