Errezetak azkenburukoak edo postreak
Bideoak (1)
Intxaur xehetuak, azukrea, irina, arrautzak eta kanela hautsa ontzi batean jarri eta guztia ondo nahasi.
Nahastea labean erabiltzeko paper berezian zabaldu eta laberatu.
Eginda dagoenean, labetik atera teila forma eman. Kasu honetan, Rafa Gorrotxategik forma emateko molde berezia erabiltzen du. Honelako molderik ez baduzue, teilak duen kurba hori duen edozein tresna erabili dezakezue.
Jan aurretik, teilak hozten utzi behar dira. Behin eginda, teilak astebete inguru gorde daitezke estalkia duen ontzi batean.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa