Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Intxaursaltsa
Osagaiak
  • -Esnea, 500 cl
  • -Kanela zotz bat
  • -Intxaurrak, 100 g
  • -Azukrea, 100 g
  • -Esne-gain harrotua, 500 cl 100 g azukrerekin
  • -Intxaurrak zatituta, 100 g
  • -Kanela hautsa

Bideoak (1)

Prestaketa

Hasteko, esnea lapikoan berotu eta kanela zotzaz perfumatu.

Intxaurrak eta azukrea birrindu. Tradizionalki eskuz egin ohi den prozesua den arren, Rafa Gorrotxategik makinaz egitea proposatzen digu. Honela, azukreak intxaurren olioa xukatuko du berehala.

Perfumatutako esnea iragazi eta aurretik egindako azukre eta intxaurren nahasteari gehitu.

Guztia ondo sueztitu eta hozkailura eraman.

Intxaursaltsa ontzietan jarri eta esne-gain harrotua, kanela hautsa eta intxaur zatiekin gozatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena